Varkensgebraad of kalfsgebraad (rôti de porc / rôti de veau)
Materiaal
Werkwijze
Serveerwijze
Tafel dekken
SERVEERKUNDE
ZAALTECHNIEKEN
VERSNIJDINGEN
* FRUIT
* RUNDSVLEES
* LAMSVLEES
* VARKENSVLEES
* WILD
* GEVOGELTE
* GEROOKTE ZALM
Varkensribstuk of kalfsribstuk (carré de veau ou de porc)
Materiaal
Werkwijze
Naarmate je verder aan de spiering komt, lopen de ribbetjes schuin en moet je de ribben eerst volledig verwijderen en het vlees als een gewoon gebraad versnijden.
Serveerwijze
 Home   
 Foto's
  
 Contact
 Links



Laatst gewijzigd
17 september 2025
Varkenshaasje ( filet de porc)
Materiaal
Werkwijze
Men zorgt er steeds voor dat men 3 stukjes vlees per persoon heeft
twee om onmiddellijk te serveren, één als supplement.
Serveerwijze
Op een warm bord het versneden varkenshaasje in waaiervorm dresseren

> > >
Gerookte ham (jambon fumé)
Materiaal
Werkwijze
Serveerwijze